Coachaan ja konsultoin omistamani Actional Oy:n nimissä. Erikoisalaani on strategian coachaaminen käytäntöön myyntitoiminnassa.

Useimmat asiakkaani myyvät ja markkinoivat toisille yrityksille teknologiaa tai asiantuntijapalveluja Suomessa tai ulkomailla. Olen niiden kumppani strategian toteutuksessa.

Osaan ja tunnen hyvin myyntitoiminnan lainalaisuudet ja coachaavan eli valmentavan johtamisen.

Filosofiani

Jokaisessa ihmisessä on paljon potentiaalia, mutta monella on vaikeuksia saada potentiaaliaan käyttöönsä. Heissä on piileviä hyödyntämättömiä arvoja, mutta he eivät tunnista niitä. Coachauksen avulla he tunnistavat potentiaalinsa paremmin.

Ihmiset pitävät siitä, että he saavat tehtäviä, joissa he venyvät, koska silloin he joutuvat käyttämään potentiaaliaan ja havaitsevat omat kykynsä ratkaista eteen tulevat ongelmansa. He kasvavat henkisesti.

Todellisuuden tiedostaminen sellaisena kuin se on, on avain merkittäviin tuloksiin. Se mikä on totta ja todellista on myös rehellistä. Hyvä johtaja ja hyvä myyjä ovat henkilöitä, jotka tiedostavat ja tunnistavat todellisuuden tarkkaan ja osaavat siksi toimia oikein.

Mikään ei muutu ellei siihen puutu. Asioihin on puututtava, jotta ne muuttuvat paremmiksi.

Jokainen ihminen on ansaitsee arvostuksen ja kunnioituksen jossakin asiassa, sillä kukaan ei ole läpeensä paskiainen.

Ideat ovat arvokkaita vain toteutettuina. Paraskin strategia ja suunnitelma on vain aikomus ja unelma, ilman toteuttamisen yritystä. Emme voi ennalta tietää varmasti onnistummeko idean toteutuksessa, mutta varmaa on, että yrittämättä epäonnistui.

Kokemukseni ja koulutukseni

Minulla on laaja ja syvällinen kokemus liike-elämästä ja yritystoiminnasta, sillä olen toiminut kansainvälisestä myynnissä ja markkinoinnissa Euroopassa, Amerikoissa ja Aasiassa sekä coachannut ja konsultoinut Suomessa ja ulkomailla. Olen toiminut toimitusjohtajana, markkinointi-, myynti- ja projektijohtajana

Koulutukseltani olen DI ja MBA Teknillisestä korkeakoulusta. Olen opiskellut Englannissa ja USA:ssa ja olen sertifioitu DiSC valmentaja, Suomen Coaching-yhdistyksen sertifioima coach, olen suorittanut PKT-säätiön tutkinnot EuroBUNT (yritystoiminnan kehittäminen) ja Guideline (strategian kehittäminen). Opiskelen jatkuvasti lukemalla alani kirjoja ja artikkeleita.

Actional Oy:n yhteystiedot

Actional Oy
Hepokalliontie 2
FIN-00850 HELSINKI
Puh. 040-5509200