Tuloksellinen strategian toteutus myyntitoiminnassa on omistamani Actional Oy:n erikoisala. Autan yritysjohtoa nostamaan tuloksiaan kullekin sopivimmin keinoin. Asiakkaistani useimmat myyvät ja markkinoivat toisille yrityksille teknologiaa tai asiantuntijapalveluja Suomessa tai ulkomailla. Aloitin kansainvälisessä teknologian myynnissä 1980-luvulla.

Tunnen hyvin myyntitoiminnan lainalaisuudet, coachaavan eli valmentavan johtamisen ja kuinka ne liitetään yrityksen strategian toteutukseen. Siksi osaan toimia laaja-alaisesti ja pystyn auttamaan vaikeiden myyntiin liittyvien haasteiden ratkaisemisessa.

Uskon tiettyihin asioihin, mitä voi kai kutsua filosofiaksi.

Uskon mm, että jokaisella meistä on paljon potentiaalia ja kuitenkin monella on vaikeuksia saada potentiaaliaan käyttöönsä. Heillä on piileviä hyödyntämättömiä voimavaroja, mutta he eivät tunnista niitä. Coachauksen avulla he tunnistavat potentiaalinsa paremmin.

Ihmiset pitävät siitä, että he saavat tehtäviä, joissa he venyvät, koska silloin he pääsevät käyttämään koko potentiaaliaan. He havaitsevat omat kykynsä ratkaista eteen tulevat ongelmansa. He kasvavat henkisesti.

Todellisuuden tiedostaminen sellaisena kuin se on, on avain merkittäviin tuloksiin. Se mikä on totta ja todellista on myös rehellistä. Hyvä johtaja ja hyvä myyjä ovat henkilöitä, jotka tiedostavat ja tunnistavat todellisuuden tarkkaan ja osaavat siksi toimia oikein.

Mikään ei muutu ellei siihen puutu. Asioihin on puututtava, jotta ne muuttuvat paremmiksi.

Jokainen ihminen ansaitsee arvostuksen ja kunnioituksen jossakin asiassa. Kukaan ei nimittäin ole läpeensä huono.

Ideat ovat arvokkaita vain toteutettuina. Paraskin strategia ja suunnitelma on vain aikomus ja unelma, jos siihen ei liitty yritystä toteuttaa. Emme kuitenkaan voi ennalta tietää täysin varmasti onnistummeko toteutuksessa.

Minulla on laaja ja syvällinen kokemus liike-elämästä ja yritystoiminnasta, sillä olen toiminut kansainvälisestä myynnissä ja markkinoinnissa Euroopassa, Amerikoissa ja Aasiassa sekä coachannut ja konsultoinut Suomessa ja ulkomailla. Olen toiminut toimitusjohtajana, markkinointi-, myynti- ja projektijohtajana.

Koulutukseltani olen DI ja MBA Teknillisestä korkeakoulusta. Lisäksi olen opiskellut Englannissa ja USA:ssa ja olen sertifioitu DiSC valmentaja, Suomen Coaching-yhdistyksen sertifioima coach, olen suorittanut PKT-säätiön tutkinnot EuroBUNT (yritystoiminnan kehittäminen) ja Guideline (strategian kehittäminen). Opiskelen jatkuvasti lukemalla alani kirjoja ja artikkeleita.

Heikki Matias Luoma
p. 040 550 9200
heikki.luoma(at)actional.fi

Actional Oy
Hepokalliontie 2
FIN-00850 HELSINKI