Etusivu » Myynti ja markkinointi » Älykkäät koulutetut ihmiset pelkäävät soittaa

Kommentit

Älykkäät koulutetut ihmiset pelkäävät soittaa — 2 kommenttia

 1. Kaikki lähtee uskosta asiaansa, älykkyys nostaa rimaa. Jos tiedän, että olen tarjoamassa aitoa lisäarvoa kilpailukykyisillä ehdoilla niin miksi en soittaisi. Valmistautumisen merkitys on tietysti suuri.

  Kun perustin yritykseni ja sen tiedot tulivat PRH:n YTJ-tietoihin niin N+1 myyntireiskaa soitti heti. Kun vaihdoin tietoihin vastaajanumeron niin YKSIKÄÄN myyjä ei ole liki kymmenen vuoden aikana jättänyt soittopyyntöä. Se taitaa kertoa pikemmin heidän uskostaan asiaansa kuin korkeasta koulutustasosta ja älykkyydestä…

 2. Kyse on täysin opistusta tavasta joiden tunnusmerkit ovat seuraavat:
   Tekee kaikkensa välttääkseen yhteydenottamista ja myymistä puhelimitse.
   Ongelma rajoittuu lähes yksinomaan prospektointiin. Kavereille soittaminen ei tuota vaikeuksia.
   Käyttää usein muita keinoja tavoittaa asiakkaita.
   Vaikea aloittaa soittamista ja joutuu
  ”psyykkaamaan” itseään ennen soittoa.

  Syyt
  Luurikammo voi saada alkunsa jo ennen myyntiuraa. Useimmiten pelko syntyy myyjälle uran alkuvaiheilla, kun tunteet torjutuksi tulemisesta ovat riittävän vahvoja. Kyse on siis usein jostain traumaattisesta kokemuksesta puhelimen käytössä.
  Vaikutukset
  Henkilön aika ja energia tuhlautuu niiden keinojen löytämiseen, joilla hän välttyy puhelin käytöltä. Asiakastapaamisten määrä jää usein pieneksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>